Un român câștigă premiul Loteriei Naționale a Irlandei


loto Irlanda


Un român stabilit în Irlanda a devenit peste noapte cel mai fericit bărbat. După ce în urmă cu doar două luni și-a pierdut locul de muncă, acum a câștigat 100.000 de euro la loto.


Potrivit jurnaliștilor, bărbatul de 28 de ani a venit în urmă cu 6 ani în Irlanda pentru a munci.  El nu a dorit să îi fie făcut public numele deoarece vrea să facă o surpriză de neuitat familiei. În ajunul Crăciunului va așeza în cutii mari de cadou câte un cec de 10.000 de euro pentru fiecare membru al familiei, care se află alături de el, în Irlanda: "Abia aștept să le văd fețele atunci când vor deschide cutiile în dimineața de Crăciun și vor vedea ce este înăuntru. Nu le voi spune nimic despre câștigul la loto până atunci".

 

Mace Irlanda


Câștigătorul norocos, locuiește în Midlands și și-a cumpărat lozul răzuibil al Loteriei Naționale, ediția de Crăciun, din magazinul Mace din Monard. Potrivit organizatorilor, premiul cel mare este în valoare de  1.000.000 de euro. De asemenea există și un premiu în valoare de  250.000 €, patru premii de 100.000 € și 10 premii a câte 10.000 € fiecare.


Românul le-a spus jurnaliștilor că din banii câștigați va face și o excursie în România după Sărbători, pentru a-și vizita celelalte rude și va repara casa părintească. Cea mai mare dorință pentru noul an este să își găsească un loc de muncă.
Adaugata pe : 14 Decembrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >