Urgent! Oferte pentru medicii de familie în Franța


cabinet medical

 

Autoritățile franceze au făcut public un plan de intervenție necesar pentru a atrage în regim de urgență medici de familie în departamentul Indre-et-Loire, situat în centrul țării. S-a ajuns în această situație disperată după ce mai multe cadre medicale fie au plecat, fie sunt în pragul pensionării. Ultimul medic român care a ales să se stabilească în sudul departamentului a beneficiat de sprijinul autorităților locale pentru a se integra cât mai rapid.


Printre beneficiile anunțate de oficialii francezi se numără asigurări de sănătate, prime de instalare suport în găsirea unei locuințe din partea autorităților locale.


Situația este cu atât mai gravă cu cât numărul persoanelor care nu vor mai beneficia de un medic de familie a crescut cu peste 40%. A fost întocmită și o hartă geografică a regiunii pentru a veni în sprijinul viitorilor medici care își caută un loc de muncă. Astfel puteți obține informații despre cele 244 de comune și 44 de municipalități care oferă acest tip de sprijin viitorilor medici. Doritorii trebuie să ia legătura cu autoritățile locale din zonele respective.

 

harta
Adaugata pe : 12 Decembrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >