Bebeluș de opt luni și sora de doi ani, abandonați în parcare


 masina copii abandonati

 

Cazul copiilor români salvați de un trecător după ce fuseseră abandonați de părinți într-o parcare din Borgo San Giacomo, lângă Bresciano, a șocat Italia. Medicii au găsit în sângele băiețelului de 8 luni și a surorii sale de doi ani, urme de cocaină. Specialiștii sunt de părere cel mic a inhalat accidental fumul, însă fetița ar fi luat cu degetul din prizele de cocaină ale părinților în timp ce se drogau.


Drama micuților, crescuți în condiții mizere și găsiți într-o stare deplorabilă, a ieșit la iveală joia trecută, când un italian a trecut pe lângă BMW-ul în care fuseseră abandonați, pe Drumul Național 668 și a auzit țipetele și plânsetele celor mici. Atunci a alertat poliția. Tatăl, un român de 44 de ani, rezident în Cremona, a fost găsit într-o sală de jocuri, iar mama de 23 de ani se prostitua în apropiere.


Cei doi copii au fost luați imediat în grija autorităților care au început o anchetă. După rezultatul analizelor copiilor din care reiese că în sângele lor au fost găsite urme de cocaină, minorii au fost puși în procedură de adopție de urgență, deși mama și-a cerut înapoi copiii. Procurorul Tribunalului pentru minori din Brescia, Emma Avezzù a calificat cazul ca: ”O situație familiară teribilă, din care cel mai grav aspect, mai grav ca abandonul este prezența stupefiantelor.”
Adaugata pe : 01 Decembrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >