Român, criminal în serie, riscă închisoarea pe viață în Germania


violator in serie Germania

 

La Freiburg a început procesul românului de 40 de ani, arestat pentru violarea și uciderea unei tinere de 27 de ani în Endingen, în luna Noiembrie a anului trecut, a declarat procurorul Tomas Orschitt, pentru agenția germană de presă (DPA).


La proces, suspectul, a cărui nume nu a fost făcut public din cauza regulilor germane de încălcare a intimității, a declarat că a atacat-o pe tânără cu o sticlă, după care nu și-a mai amintit nimic, dar a recunoscut că a ucis-o cu o ”violență inexplicabilă”.


Suspectul i-a mărturisit însă evaluatorului psihiatric că este responsabil și pentru o altă crimă. Este vorba despre o studenta din Franța, găsită fără suflare în Ianuarie 2014 într-o pădure din Kufstein, Austria.


Anchetatorii s-au folosit de sistemele Autostrăzilor cu Plată și de telefonul mobil pentru a-l identifica și pentru a-l aresta în luna iunie a acestui an.


Românul le-a spus polițiștilor că a văzut-o pe tânăra de 27 de ani din Germania care ieșise la alergat, i-a dat cu o sticlă în cap, după care a dus-o în pădure unde a violat-o. Apoi, cu o violență inexplicabilă a ucis-o, după ce a lovit-o de mai multe ori cu o bară metalică în cap. Tot cu o bară metalică a fost ucisă și victima din Franța, a adăugat procurorul în cadrul procesului.


Dacă va fi găsit vinovat, românul riscă închisoarea pe viață.
Adaugata pe : 23 Noiembrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >