Tragedie în Valencia! Un român și-a ucis fetița de doi ani


fetita ucisa

 

Spaniolii sunt șocați de gestului un român care și-a ucis cu sânge rece fetița de numai doi ani. Crima a avut loc duminică după-amiază pe strada Padre Castell, la numărul 12, în orașul Alzira din Provincia Valencia. După cum informează Radio Valencia fetița ar fi fost singură acasă cu tatăl său în momentul agresiunii, însă jurnaliștii ziarului Las Provincias spun că motivul crimei ar fi fost o ceartă între părinți.

 

fetita ucisa

 

Imediat după ce și-a ucis fetița de doi ani cu un cuțit, tatăl s-a aruncat de la etajul doi al clădirii pentru a-și lua viața. Căderea i-a fost însă atenuată de plafonul unei mașini parcate în fața blocului, iar bărbatul a scăpat doar cu câteva răni ușoare. El a fost dus la Spitalul La Ribera pentru a fi consultat și a rămas în custodia poliției.

 

Mama fetiței a suferit un atac de panică și a fost dusă cu o ambulanță, tot la spitalul La Ribera, unde va rămâne sub supraveghere de specialitate.

 
Adaugata pe : 12 Noiembrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >
Citeşte şi...


Fotomodel italian acuzat de ură rasială

Fotomodel italian acuzat de ură rasială

Miss Muretto: Eu şi poporul român nu vom fi niciodată de acord: curve fără pudoare, îngrijitoare deprimate şi alte elemente urât mirositoare lipsite de civilizaţie şi de educaţie.