Un artist român dă lovitura în Asia


Matteo Thailanda

Matteo, în vacanța din Thailanda

 

Thailandezii, înnebuniți după un artist român! Melodia "Panama” a cântărețului Matteo a devenit peste noapte cea mai urmărită și difuzată melodie pe canalul YouTube și pe posturile de radio din țară. În doar câteva zile peste 20 de milioane de fani au ascultat melodia pe YouTube.


Cu toate că gurile rele din showbizz-ul local au criticat versurile melodiei, linia melodică a acesteia precum și stilul de dans au făcut sute de mii de tineri să posteze filmulețe cu ei pe canalele de socializare dansând melodia lui Matteo.

 

fani din Thailanda dansând Panama


Mai mult decât atât, fenomenul "Panama" are fani și printre vedetele locale. Actrița Janie Tienphosuwan, și Chotika "Noey" Wongwilas precum și cântăreții Suteewan Thaveesinn sau "Baitoey R Siam" au devenit promotorii melodiei în mediul online filmându-se în timp ce dansează ”Panama”.

 

vedete din Thailanda dansând Panama


În ceea ce-l privește pe Matteo, cântărețul a postat un mesaj de mulțumire adresat milioanelor de fani pe un cont de socializare și a declarat că se simte flatat că melodia sa a devenit unul dintre cele mai iubite cântece din Thailanda.

 

Matteo

Matteo, în vacanța din Thailanda


Artistul s-a îndrăgostit la rândul său de Thailanda, după ce anul trecut a fost într-o vacanță exotică alături de iubita lui și câțiva prieteni.

 

 

videoclip oficial Panama
Adaugata pe : 12 Noiembrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >