Români deghizați în polițiști, arestați în Austria


politie Austria

 

Autoritățile austriece au anunțat că au reușit să rețină doi cetățeni români în vârstă de 34 și 48 de ani care se prezentau a fi „polițiști”. Potrivit informațiilor oferite de către procurori, cei doi acționau pe autostrada A1 din Austria. Ei au reușit ca timp de câteva luni să fure nu mai puțin de 64.000 de euro de la persoanele oprite în trafic.


Metoda folosită de cei doi români era simplă. Călătoreau cu o mașină pe care era inscripționat Polizei și își alegeau victimele din trafic. De obicei opreau tiruri cu numere străine sau turiști. În momentul în care le cereau actele, cei doi aveau grijă să sustragă și sume de bani din mașini pe motiv că efectuau o inspecție de rutină.


Potrivit jurnaliștilor austrieci de la NOEN.AT, autoritățile au încercat de mai multe ori reținerea lor. În cele din urmă, o patrulă de poliție a reușit să-i identifice luni seara, chiar în timp ce se aflau „în misiune”.


Cei doi români au fost arestați pe loc. Ulterior și-au recunoscut faptele și acum așteaptă ca magistrații să decidă dacă le vor fi prelungite sau nu mandatele de arestare.  
Adaugata pe : 10 Noiembrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >