Dorel de România, filmat pe o autostradă în Elveția


 

Polițiștii elvețieni au rămas muți după ce au văzut imaginile filmate de un alt șofer care se afla în cafeneaua unei benzinării de pe autostrada A1. Deoarece a ratat ieșirea spre un centru service situat în dreptul orașului Kolliken, șoferul ”profesionist” a decis să meargă cu spatele în timp ce pe lângă el treceau în viteză mai multe mașini și camioane de mare tonaj. Doar o minune a făcut ca românul să nu provoace o tragedie.


Potrivit jurnaliștilor elvețieni de la Tele M1,  românul are permis de conducere profesionist doar  de o lună de zile și se afla în Elveția pentru prima dată. Întrebat cum de a decis să facă o asemenea manevră, bărbatul și-a motivat gestul prin faptul că a văzut în parcare mai multe camioane cu plăcuțe de înmatriculare românești și dorea să vorbească cu cineva deoarece el nu cunoaște nicio limbă  străină. El și-a cerut scuze jurnaliștilor care l-au intervievat.


Un purtător de cuvânt al poliției din cantonul elvețian Argovia a declarat că șoferul român riscă să îi fie suspendat permisul de conducere și să îi fie retrasă licența de transport.
Adaugata pe : 30 Octombrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >