Fratele lui Salman Khan și-a lăsat nevasta pentru o româncă


Iulia Vantur si Salman Khan


Ziarele de scandal din India au scris pagini întregi despre presupusa idilă dintre Salman Khan și frumoasa româncă Iulia Vântur, deși cei doi au susținut întotdeauna că sunt doar buni prieteni, scrie publicația Indiatoday.

 

Arbaaz Khan si Alexandra

 

Acum, și fratele actorului Salman Khan și-a găsit dragostea în brațele unei românce. Arbaaz Khan a fost ”cuplat” de presa din India cu Alexandra Camelia, o tânără blondă din România, alături de care apare mereu în pozele publicate pe Instagram. Într-un interviu Arbaaz a recunoscut că se întâlnește cu cineva: ”Da, mă văd cu cineva. Dar nu suntem... împreună. Suntem abia la început, mai e mult până acolo.” și a adăugat că încă se simte singur.

 

Arbaaz Alexandra

 

Publicația indiană SpotboyE a scris chiar despre Arbaaz și Alexandra că au avut o cină romantică, joi, într-un restaurant din Mumbai. Cei doi s-ar fi ținut de mână și și-ar fi șoptit vorbe dulci toată seara.

 

Salman Khan, Iulia Vântur și Malaika Arora

Salman Khan, Iulia Vântur și Malaika Arora la ziua lui Arbaaz

 

Fratele lui Salman Khan a divorțat de curând de soția sa, Malaika Arora, după 10 ani de căsnicie. Presa din India a scris că mariajul s-ar fi destrămat după ce Arbaaz s-a îndrăgostit de Alexandra.
Adaugata pe : 08 Octombrie 2017.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >