Scandalos! România își vinde mașinile de pompieri


masina de pompieri

Un anunț fără precedent a fost postat pe un cunoscut site internațional de vânzări de camioane. Mai multe mașini nou-nouțe de pomperi având însemnele oficiale ale Guvernului de la București și ale Uniunii Europene au fost scoase la vânzare.

 

Este vorba de trei camioane, marca MAN, complet echipate, pentru care prețul de vânzare solicitat este de 145.000 de euro sau echivalentul a 153.105 dolari.

 

anunt masini de pompieri

anunt vanzare masina de pompieri

Mai mult, din informațiile postate în dreptul anunțului aflăm că acestea au fost construite anul acesta, dispun de motoare diesel Euro 6, au două rezervoare, unul de 5.000 de litri de apă iar altul de 500 de litri de spumă și pot transporta până la 6 persoane.

 

Cei care doresc să le vadă trebuie însă să meargă în Marea Britanie, pentru că pentru moment acestea ar fi depozitate acolo. Din poze însă se vede că mașinile sunt înmatriculate în România și au numere roșii, provizorii.

 

Întrebarea este cum ajuns mașini ISU nou-nouțe sa fie scoase la vânzare în străinătate de vreme ce, la sfârșitul lunii septembrie, secretarul de stat Raed Arafat declara într-o conferință de presă organizată la sediul ISU București-Ilfov, că în jur de 35 la sută dintre echipamentele pompierilor au peste 30 de ani vechime și că Guvernul face în prezent eforturi uriașe pentru înlocuirea acestora.
Adaugata pe : 13 Decembrie 2016.


← Înapoinici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >
Citeşte şi...


Spațiul Schengen, suspendat!

Spațiul Schengen, suspendat!

Germania a reintrodus controale la frontiera cu Austria. La rândul său, Austria a anunţat că nu mai există curse feroviare spre Germania.