Un român din Milano le-a dat o lecție italienilor!


portofel cu bani anunt

 

Proprietarul magazinului românesc ”La Anghel” din Milano a postat în această dimineață un anunț și o fotografie prin care anunța că a găsit un portofel plin cu bani și documente, scrie Gazeta Românească.

 

"Astăzi când am deschis magazinul am găsit acest portofel cu o sumă importantă de bani în el! Aștept proprietarul să vină să îl recupereze nu vreau nimic la schimb!"

 

După nici trei ore, prin intermediul rețelei virtuale, portofelul a fost restituit proprietarului. Cea care îl pierduse era tot o româncă, stabilită în Milano. Femeii nu i-a venit să creadă când și-a recuperat banii și documentele.

 

portofel cu bani gasit

 

Un gest frumos. Felicitări!

 

 
Adaugata pe : 22 Februarie 2016.


← Înapoi
*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >Ce ne-au spus altii ...
5 comentarii

De la : IOANA

18 Octombrie 2016

" Un asemenea gest este onorabil! Exista romani care sunt prin natura lor buni la suflet si reusesc ca prin actele lor de caritate , fie prin simplul gest aratat in articolul de mai sus sa impresioneze.Un asemenea exemplu este dl.Daniel Tecu presendintele F.A.D.E.R.E, care a intreprins foarte multe activitati de voluntariat, ajutand persoanele defavorizate din Nordul Ugandei. Ne mandrim cu ei si ne dorim ca pe viitor acesti oameni sa reprezinte diaspora. "

De la : SERAFIM CLAUDIU

13 Aprilie 2016

" Respect ptr asa persoane. "

De la : FLORIN

13 Aprilie 2016

" foarte frumos ./felictari "

De la : KATIIZABELL

13 Aprilie 2016

" Bravooo - "

De la : GABRIEL

24 Februarie 2016

" Da bine spus Le-a dat o lectie Italienilor Daca era gasit de un Italian ,portofelul va garantez ca nu era returnat la proprietar "