Poveste tulburătoare de iubire! O suedeză s-a îndrăgostit de un cerșetor român


Josefin și Florin Serban

 

Cenușăreasa în varianta modernă este rescrisă de un român, cerșetor pe străzile din Goteborg care a demonstrat că dragostea adevărată nu are bariere și nu ține cont de condiția socială.

 

Povestea lui Florin Șerban, un cerşetor român din Goteborg, care s-a căsătorit cu Josefin , femeia care îi aducea în fiecare zi de mâncare a impresionat o lume întreagă. Presa suedeză a numit poveste lor de dragoste, ”Povestea Cenușăresei”.

 

Totul a început în momentul în care Josefin, mamă a şase copii a decis să-i ofere de mâncare lui Florin, un român care în fiecare zi cerşea pe o stradă din Goteborg. Apoi Josefin i-a adus o pătură, o umbrelă când afară ploua, iar ulterior o frumoasă poveste de dragoste a început să se înfiripe între cei doi, scrie publicația suedeză expressen.se.

 

La începutul anului Florin şi Josefin s-au hotărât să formeze un cuplu, iar pasul cel mai greu l-au făcut în urmă cu puţin timp, când și-au unit destinele pentru totdeauna.


Povestea de iubire a celor doi a impresionat întreaga Suedie și s-a făcut auzită până în Rusia. Reporterii unui canal de televiziune rusesc au fost prezenți la nunta celor doi și vor realiza un reportaj cu neobișnuita pereche.
Adaugata pe : 11 Decembrie 2015.


← Înapoi
*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii


Enter Code >Ce ne-au spus altii ...
2 comentarii

De la : RODICA

05 Septembrie 2016

" Casa de piatra . Sa aprecieze romanul .dragostea lui Josefin .sa creasca impreuna copii . Rodica RE Italia "

De la : MARIUS

12 Decembrie 2015

" Felicitari! Casa de piatra "